Sekolah | Universitas / Kolej | Tutorial | Pelatih | Kursus | Kursus Online | Seminar | Webinars | Lokakarya |
Tog Bar

Miwiti ngatur kabeh acara pamulangan utawa latihan sampeyan kanthi pasar pendidikan Beldemy. Integrasi karo akeh fitur lan alat kanggo pasar ing kelas, kursus lan liya-liyane

gambar
gambar
gambar

We duwe 15237 tamu lan 3 anggota online

Apa sampeyan kudu?

Napa Sampeyan Milih Beldemy?

Registrasi ing diskon klompok

Entuk tarif diskon nalika ndhaptar kursus utawa acara ing kelompok

Pilih acara / kursus online utawa offline

Apa wae sing bakal sampeyan pelajari, bakal akeh pendidik lan acara sing kudu dipilih adhedhasar peringkat lan ulasan

Pasar pendidikan mandheg siji.

Sinau kapan wae, ing endi wae

Rampungake kursus online kanthi dhewe

operator 24 / 7

Kita mesthi kene kanggo mbantu. Dhukungan kita kalebu wong nyata sing kasedhiya 24/7.

Kursus / acara miturut ulasan pangguna lan rating

Pangguna bisa ndhaptar acara adhedhasar ulasan lan rating

CERTIFIKASI

Entuk sertifikasi online dina iki

Perjalanan Kita

Pasar Pendidikan
kabeh ing siji solusi belajar

Beldemy minangka pasar pendhidhikan kanggo pendidik nggawe lan ngatur dhaptar acara pendidikan, kursus, kelas lan liya-liyane. Pendhidhikan duwe pilihan kanggo nggabungake e-learning menyang kelas lan acara. Acara lan kelas bisa kalebu tutorial video, cathetan, mindmaps, forum, latihan lan liya-liyane ... Saiki, para pendidik bisa pasar lan acara ing saindenging jagad.

Siswa utawa peserta bisa milih macem-macem kursus miturut review pangguna, jarak online utawa offline. Para wong tuwa, guru lan siswa bisa ngawasi kamajuan belajar

gambar
gambar
gambar
gambar
gambar
gambar