Училиште | Универзитети / колеџи | Учебници | Тренер | Курсеви | Курсеви преку Интернет | Семинари | Вебинари | Работилница |
Вклучете ја лентата

Започнете да управувате со сите ваши настани за настава или обука со пазарот за образование Beldemy. Интегрирани со многу функции и алатка за рекламирање на часови, курсеви и многу повеќе

Сликата
Сликата
Сликата

Имаме 9788 гости и 3 членови он-лајн

Што ти треба?

Зошто да изберете Beldemy?

Регистрации во попусти во групи

Добијте намалена цена кога се регистрирате за курс или настани во групи

Изберете преку Интернет или офлајн настани / курсеви

Без оглед на вашата одлука да научите, ќе има многу наставници и настани што ќе избираат врз основа на оценки и прегледи

Едношалтерско образование пазар.

Дознајте во секое време, на кое било место

Завршете курс преку Интернет во свое време

24 / 7 поддршка

Секогаш сме тука да ви помогнеме. Нашата поддршка се состои од вистински луѓе кои се достапни 24/7.

Курсеви / настани по препораки на корисници и оценки

Корисниците можат да се регистрираат за настани врз основа на прегледи и оценки

СЕРТИФИКАЦИЈА

Добијте го вашето онлајн сертифицирање денес

Нашиот пат

Пазар за образование
сите во едно решение за учење

Белдеми е пазар за образование на едукаторите да креираат и управуваат со списоци на настани за едукација, курсеви, часови и други. Едукаторите имаат опции да го интегрираат е-учењето во нивните часови и настани. Настаните и часовите може да вклучуваат видео туторијал, белешки, мапирали, форуми, вежби и многу повеќе… Сега, наставниците можат да ги промовираат своите курсеви и настани на кое било место во светот.

Студентите или учесниците можат да изберат различни курсеви според прегледот на корисниците, растојание или преку Интернет или офлајн. Родителите, наставниците и учениците можат да го следат напредокот во учењето

Сликата
Сликата
Сликата
Сликата
Сликата
Сликата