Shkollë | Universitete / Kolegje | Mësimdhënie | Trainim | Kurse | Kurse Online | Seminare | Webinare | Punëtori |
Ndryshoni shiritin

Filloni të menaxhoni të gjitha ngjarjet tuaja mësimore ose trainuese me tregun e arsimit Beldemy. Integruar me shumë karakteristika dhe mjet për të treguar klasat, kurset dhe shumë më tepër

Imazh
Imazh
Imazh

Ne kemi mysafirë 9405 dhe anëtarët 3 internet

Cfare te nevojitet?

Pse ju zgjidhni Beldemy?

Regjistrime në zbritje të grupeve

Merrni normën e zbritur kur regjistroheni për një kurs ose ngjarje në grupe

Zgjidhni ngjarje / kurse online ose offline

Farëdo që të vendosni të mësoni, do të ketë shumë arsimtarë dhe ngjarje për të zgjedhur bazuar në vlerësime dhe vlerësime

Një ndalesë arsimi tregu.

Mësoni në çdo kohë, kudo

Përfundoni një kurs online në kohën tuaj

24 / 7 Suport

Ne jemi gjithmonë këtu për të ndihmuar. Mbështetja jonë përbëhet nga njerëz të vërtetë që janë në dispozicion 24/7.

Kurse / ngjarje sipas vlerësimeve dhe vlerësimeve të përdoruesve

Përdoruesit në gjendje të regjistrohen për ngjarje bazuar në vlerësime dhe vlerësime

VËRTETIMI

Merrni certifikimin tuaj online sot

Udhëtimi ynë

Tregu arsimor
të gjitha në një zgjidhje mësimore

Beldemy është një treg arsimor për arsimtarët që të krijojnë dhe menaxhojnë renditjen e ngjarjeve arsimore, kurseve, klasave dhe të tjera. Edukatorët kanë mundësi të integrojnë mësimin elektronik në klasat dhe ngjarjet e tyre. Ngjarjet dhe klasat mund të përfshijnë video tutorial, shënime, harte mendore, forume, ushtrime dhe shumë më tepër ... Tani, arsimtarët në gjendje të tregtojnë kurset dhe ngjarjet e tyre kudo në botë.

Studentët ose pjesëmarrësit në gjendje të zgjedhin kurse të ndryshme sipas vlerësimit të përdoruesve, distancën ose në internet ose offline. Prindërit, mësuesit dhe studentët mund të monitorojnë përparimin e mësimit

Imazh
Imazh
Imazh
Imazh
Imazh
Imazh