Sakola | Paguron / Kolej | Tutorial | Palatih | Kursus | Kursus Online | Seminar | Webinars | Lokakarya |
Togol Bar

Start managing all your teaching or training events with Beldemy education marketplace. Integrated with many features and tool to market your classes, courses and many more

gambaran
gambaran
gambaran

Kami ngagaduhan 21601 tamu sareng 7 anggota online

Kunaon anjeun peryogi?

Naha Anjeun Pilih Beldemy?

Pendaptaran dina diskon kelompok

Meunang diskon laju nalika anjeun ngadaptarkeun kursus atanapi acara dina kelompok

Pilih kagiatan / kursus online atanapi offline

Naon waé anu mutuskeun pikeun diajar, bakal aya seueur pendidik sareng acara anu dipilih dumasar kana rating sareng ulasan

Hiji eureun pasar pendidikan.

Diajar iraha waé, dimana waé

Lengkep kursus online dina waktos anjeun sorangan

pamawa 24 / 7

Kami salawasna didieu pikeun ngabantosan. Dukungan kami diwangun ku jalma-jalma nyata anu sayogi 24/7.

Kursus / acara ku ulasan pangguna sareng rating

Pangguna tiasa ngadaptar pikeun kagiatan dumasar kana ulasan sareng rating

sertipikasi

Kéngingkeun sertifikasi online anjeun ayeuna

Jalan kami

Pasar Atikan
sadayana dina hiji solusi diajar

Beldemy mangrupikeun pasar pendidikan pikeun pendidik pikeun nyiptakeun sareng ngatur daptar kagiatan pendidikan, kursus, kelas sareng anu sanés. Pendidik gaduh pilihan pikeun ngahijikeun e-pembelajaran ka kelas sareng kagiatanana. Acara sareng kelas tiasa kalebet tutorial video, catetan, mindmaps, forum, latihan sareng seueur deui ... Ayeuna, pendidik tiasa memasar kursus-kursus sareng acara di mana waé di dunya.

Siswa atanapi pamilon tiasa milih sababaraha kursus dumasar kana ulasan pangguna, jarak boh online atanapi offline. Kolot, guru sareng murid tiasa ngawas kamajuan belajar

gambaran
gambaran
gambaran
gambaran
gambaran
gambaran